Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
 
ΠΕΤΡΟΥ ΦΩΤΗΣ
Στερεά Καύσιμα - Καυσόξυλα Ιωάννινα


Η επιχείρησή μας “ΠΕΤΡΟΥ ΦΩΤΗΣ” η οποία εδρεύει στα Ιωάννινα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των στερεών καυσίμων προσφέροντάς σας καυσόξυλα και πέλλετ εξαιρετικής ποιότητας, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και έχοντας ως κύριο γνώμονα την σωστή και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, μπορείτε να βρείτε άριστης ποιότητας καυσόξυλα οξιάς, δρυς, πεύκο, πουρνάρι, ελιά κ.α., ξερά και κομμένα για τζάκια και σόμπες, καθώς και πέλλετ εξαιρετικής ποιότητας για να ζεστάνετε τον χώρο σας αποτελεσματικά και οικονομικά. Ως προς τη ποσότητα, φροντίζουμε πάντα να υπάρχουν επαρκείς ποσότητες στις εγκαταστάσεις μας στην περιοχή Βοϊδολίβαδο Πεδινής 1 στα Ιωάννινα, ειδικότερα κατά τους χειμερινούς μήνες.

 
 
 
 
 
Ακόμα, σε εμάς μπορείτε να βρείτε εξαιρετικής ποιότητας κάρβουνα για οικιακή χρήση, φιάλες υγραερίου, καθώς και είδη μπάρμπεκιου όπως προσανάμματα, ψησταριές, σχάρες, λαβίδες, μοτέρ και ό,τι χρειαστείτε στις καλύτερες τιμές.

Σεβόμαστε το πελάτη και έχοντας ως στόχο τη δημιουργία σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί του, του προσφέρουμε άμεσα, οικονομικά και ποιοτικά προϊόντα, σε χονδρική και λιανική πώληση.

Το ευγενικό και πρόθυμο προσωπικό μας είναι εδώ προκειμένου να σας βοηθήσει να κάνετε την κατάλληλη επιλογή καυσόξυλων ανάλογα με το είδος της εστίας σας όπως τζάκι απλό, τζάκι ενεργειακό, σόμπα κ.α.
 
 
 
 
Διαθέτοντας ιδιόκτητα οχήματα αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε τα καυσόξυλα στο χώρο σας με ασφάλεια, ταχύτητα και χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, εξυπηρετώντας τα Ιωάννινα και τις γύρω περιοχές.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για παραγγελία ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε να κάνετε την ιδανική αγορά.