Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Κάρβουνα
 
 
ΚΑΡΒΟΥΝΑ
Πέτρου Φώτης | Στερεά Καύσιμα - Καυσόξυλα Ιωάννινα


Στην επιχείρησή μας “ΠΕΤΡΟΥ ΦΩΤΗΣ” η οποία εδρεύει στα Ιωάννινα,  θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από κάρβουνα άριστης ποιότητας και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, στοχεύοντας στην άμεση και άψογη εξυπηρέτησή σας.

Εάν επιθυμείτε να έχετε γρήγορα κάρβουνα για ψήσιμο τότε μπορείτε να πάρετε έτοιμα κάρβουνα. Τα κάρβουνα που σας προσφέρουμε είναι προσεκτικά επιλεγμένα κάρβουνα υψηλής ποιότητας, που προσφέρουν απροβλημάτιστη χρήση και αποτελούν ιδανική επιλογή για ψησταριές και Barbeque. 

Διαθέτουμε κάρβουνα εξαιρετικής ποιότητας σε σακιά των 5,10 και 15kg, καθώς και χύμα παραδοσιακά κάρβουνα σε τσουβάλια των 25 & 30kg.

 
 
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 Μεγάλη διάρκεια
Μεγάλη θερμογόνο δύναμη
Άοσμο
Πεντακάθαρο χωρίς ίχνος σκόνης
Εύκολη ανάφλεξη
 
Τα κάρβουνά μας απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες όπως εστιατόρια, ψησταριές, ξενοδοχεία, κτλ, καθώς και σε ιδιώτες που αγαπούν το ψήσιμο σε όλο το νομό Ιωαννίνων.

Η συνεργασία μαζί μας έχει σημαντικά οφέλη τόσο για τον ιδιώτη όσο και τον επαγγελματία που αναζητά οικονομικά και ποιοτικά κάρβουνα για την επιχείρησή του αλλά και για την οικία του.
 
 
 
 
Σκοπός μας είναι η διατήρηση της εμπιστοσύνης των πελατών μας παρέχοντας αξιόπιστα προϊόντα, αλλά και η δημιουργία νέων πελατών στα Ιωάννινα και τις γύρω περιοχές.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για παραγγελία ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε να κάνετε την ιδανική αγορά.